Wij plaatsen glazen douchewanden op maat

Op zoek naar een ervaren installateur van glazen douchewanden op maat? Vertrouw met een gerust hart op het vakmanschap en de deskundigheid van Thermac uit Antwerpen. Al meer dan twintig jaar bestaat onze bedrijfsactiviteit uit het installeren van glazen deuren, schuifdeuren, douches en wanden op maat. Weten welke glazen douchewanden op maat wij al installeerden? Bekijk hier enkele realisaties.

Wil je snel weten wat glazen douchewanden op maat bij ons kosten? Gebruik dan ons online offerteformulier. Aan de hand van vijf stappen bepaal je exact welke glazen douchewand je wilt. De opgegeven afmetingen zijn daarbij slechts indicatief voor een vrijblijvende prijsopgave. Binnen enkele dagen ontvang je een offerte op maat. Vraag hier je offerte aan voor glazen douchewanden op maat.

Welke opties bieden wij voor glazen douchewanden op maat?

Aangezien wij werken met maatwerk, kennen wij weinig beperkingen. Wij maken glazen douchewanden volledig op maat, datzelfde geldt voor een complete douchecel of een inloopdouche uit glas.

Voor de afmetingen komen we persoonlijk langs om alles op te meten. Deze service is inbegrepen wanneer wij de glazen douchewanden op maat zelf installeren.

 

Wanneer je zelf een vakman bent en de glazen douchewand zelf wilt installeren, dan leveren wij deze plaatsingsklaar. Jij bezorgt ons dan de afmetingen.

Welke mogelijkheden bieden wij voor de afwerking van glazen douchewanden op maat?

Bij glazen douches werken wij steeds met een onzichtbare coating. Deze coating is belangrijk om kalkaanslag te voorkomen. De laag maakt het mogelijk om de glazen douchewand eenvoudig te reinigen.

Wij maken glazen douchewanden op maat zowel met mat glas als met helder glas. Daarnaast kunnen wij elk type glas graveren met elk mogelijk ontwerp. Kies uit onze eindeloze mogelijkheden aan zandstraalgravures.

Tenslotte bieden wij een bijzonder groot gamma aan handgrepen. In onze showroom vind je slechts een staaltje van het gigantische gamma.

Prijzen weten voor onze glazen douchewanden op maat? Vraag hier – volledig vrijblijvend – een gepersonaliseerde offerte aan.