Waarom glazen scheidingswanden de ideale keuze zijn voor jouw kantoor.

Waarom glazen scheidingswanden de ideale keuze zijn voor jouw kantoor.

Op zoek naar een manier om jouw kantoor in te delen? Wil je niet langer één groot landschapsbureau zonder de openheid en het ruimtegevoel op te geven? Kies dan voor glazen scheidingswanden in jouw kantoor. We zetten de voordelen van glazen scheidingswanden helder op een rij.

  • Samenwerken, maar toch voldoende privacy

Steeds meer bedrijven ontdekken de nadelen van volledig open landschapsbureaus. Medewerkers hebben meer moeite om zich te concentreren, omdat ze voortdurend worden gestoord door de (telefoon)gesprekken van collega’s. Met glazen scheidingswanden geniet je van het beste van beide werelden. Je verbetert de communicatie omdat collega’s elkaar kunnen blijven zien. Daardoor blijft ook de onderlinge sociale controle gegarandeerd.

Anderzijds geef je jouw medewerkers voldoende privacy zodat ze ongestoord hun werk kunnen doen. Dit geldt niet alleen voor de ‘akoestische rust’. Dankzij de nodige zandstraalgravures en mat glas bepaal je ook volledig vrij de visuele privacy van elke kantoorruimte.

  • Je geniet een ongeziene flexibiliteit

Met glazen scheidingswanden kan je de kantoorruimte naar wens indelen … en later probleemloos herindelen. Jij bepaalt de grootte van de ruimtes. Wil je toch één groter landschapsbureau in combinatie met glazen cockpits om te vergaderen of om ongestoord te werken? Met glazen scheidingswanden kan het allemaal.

  • Heerlijk werken in een open, luchtige ruimte

In tegenstelling tot de kleine ‘kantoorhokjes’ van vroeger waarbij gemetste muren de verschillende kantoorruimtes van elkaar scheiden, kies je met glazen scheidingswanden voor een open en licht gevoel. Je geeft het natuurlijke buitenlicht de kans om doorheen je volledige kantoorgebouw te stromen. Dit vergroot de aantrekkingskracht van de werkomgeving, waardoor je medewerkers ook harder zullen werken. Wie werkt er nu niet liever in een aangename mooie en lichte omgeving dan in donkere deprimerende hokjes?

Thermac garandeert 100% maatwerk voor het indelen van kantoorruimtes met glazen scheidingswanden. Ontdek hier onze mogelijkheden.

Prijs weten van glazen scheidingswanden? Vraag hier online je prijsofferte aan.

Michel Schillebeeckx