Snel de prijs weten van een glazen deur op maat?

Op zoek naar een prijs voor een glazen deur op maat? Vervolledig dan in vijf eenvoudige stappen ons online offerteproces.  Wij beschikken over meer dan twintig jaar ervaring in glazen deuren, glazen schuifdeuren, glazen wanden en glazen douches. Bekijk hier enkele realisaties van onze glazen deuren.

 

Welk type van glazen deur heb je nodig?

De prijs van een glazen deur hangt uiteraard deels af van het type deur dat je nodig hebt. Er bestaan in grote lijnen twee mogelijkheden:

  • De vloerveerdeuren zijn zowel bovenaan als onderaan bevestigd. Onderaan zitten ze met een pomp in de grond. Deze zorgt ervoor dat de glazen deur zich automatisch sluit. Bovenaan heeft de glazen deur één bevestigingspunt. Wanneer de glazen deur volledig open staat in een hoek van 90 graden, wordt ze volledig ondersteund door een rustpunt. Vloerveerdeuren gebruiken we zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten.
  • Bij het vervangen van een bestaande deur door een glazen deur, wordt er vaak gewerkt met scharnierdeuren. Deze deuren hangen met verstevigde scharnieren in een bestaande houten of metalen afkasting.

Welke afmetingen zijn mogelijk voor een glazen deur?

Uiteraard hangt de prijs van een glazen deur ook af van de afmetingen. Aangezien wij werken met volledig maatwerk, zijn er geen standaardafmetingen. Wanneer de offerte is goedgekeurd, komen wij ter plaats alles opmeten. Pas nadien gaat de glazen deur in productie.

Naast een enkele glazen deur bestaan er meerdere types glazen deuren. Wij denken daarbij ook aan een dubbele glasdeur of een glazen deur in combinatie met glazen zijwanden. Dankzij het maatwerk is alles mogelijk.

Hoe wordt een glazen deur afgewerkt?

De afwerking heeft ook een belangrijke impact op de prijs van een glazen deur. Welke zandstraalgravures kies je? Ga je voor helder of voor mat glas? Welke handgrepen wil je? Voor een gerichte prijs van een glazen deur kan je al deze zaken al kiezen tijdens het online aanvraagproces voor een vrijblijvende offerte.

Vraag hier je offerte aan.