Prijzen weten van onze glazen schuifdeuren?

Snel de prijzen weten van onze glazen schuifdeuren op maat? Volg dan online vijf stappen in het aanvraagproces voor een offerte bij Thermac uit Antwerpen. Aan de hand van enkele eenvoudige vragen kom je tot de glazen schuifdeur waarvoor wij gericht een vrijblijvende prijsofferte kunnen opmaken. Wij beschikken over meer dan twintig jaar ervaring in glazen deuren, schuifdeuren, wanden en douches. Enkele realisaties van onze glazen schuifdeuren bekijken? Klik dan hier

Welke mogelijkheden voor glazen schuifdeuren bestaan er?

De prijzen voor glazen schuifdeuren hangen uiteraard af van welk type deur je kiest.

  • Wanneer we de rail voor je glazen schuifdeur rechtstreeks aan het plafond bevestigen,  dan moet je deurgat helemaal tot tegen het plafond komen.
  • Wanneer we een bestaande deur vervangen door een glazen schuifdeur, dan komt het deurgat meestal niet tot tegen het plafond. In dat geval bevestigen we de rail tegen de wand boven het deurgat. Dit heet wandmontage.

Welke types en afmetingen zijn mogelijk voor glazen schuifdeuren?

De finale prijzen voor glazen schuifdeuren hangen volledig af van welk maatwerk nodig is. Gaat het om een enkele schuifdeur, een dubbele of moet er naast de schuifdeur nog een glazen wand of glazen zijpanelen geplaatst worden. Alles kan!

In elk geval komen wij alles persoonlijk opmeten. Dit betekent dat alles perfect volgens de nodige afmetingen wordt gemaakt, geplaatst en gemaakt. Er zijn amper beperkingen qua afmetingen.

Hoe moeten de glazen schuifdeuren worden afgewerkt?

Kies je voor mat glas of helder glas? Welke zandstraalgravure wens je ter decoratie of voor de veiligheid? Daarnaast bestaat er een enorme keuze voor de handgrepen. Je bent altijd vrijblijvend welkom in onze showroom.  We tonen je graag persoonlijk de mogelijkheden.

De prijzen weten van glazen schuifdeuren? Vraag hier vrijblijvend in vijf stappen online de prijzen van onze glazen schuifdeuren op maat aan.