Volledige focus op maatwerk in glas

Thermac uit Antwerpen specialiseert zich al meer dan twintig jaar in maatwerk voor glazen deuren, glazen schuifdeuren, glazen wanden en glazen douches, al dan niet met figuratieve zandstraalgravures. Dankzij onze uitgebreide expertise bent u verzekerd van de nodige kwaliteitsgaranties. Plaatsing door ons óf geleverd aan de vakman.

Wat zijn onze lever- of plaatsingstermijnen?

  • Wij beschikken over twee eigen ervaren plaatsingsploegen die in de ruime regio rond Antwerpen alles vooraf opmeten en de uiteindelijke plaatsing uitvoeren. Onze standaard uitvoeringstermijn bedraagt vier à vijf weken. Indien gewenst bieden wij ook de mogelijkheid voor een spoedprocedure.
  • Vakmannen zoals schrijnwerkers, badkamerbouwers,… rekenen op ons voor het leveren van het nodige maatwerk. U voert de metingen uit en geeft ons de exacte maten door, wij zorgen dat al het materiaal binnen de tien werkdagen voor u klaarligt.

Welkom in onze showroom of vraag online uw offerte aan?

  • In onze showroom vindt u meer dan vijftig demonstratieopstellingen van onze glazen deuren, glazen schuifdeuren, glazen wanden en glazen douches. We geven u graag persoonlijk technische toelichting en tonen u de talrijke mogelijkheden voor handgrepen en decoratieve gravures.
  • Vraag online een gepersonaliseerde offerte aan. In vijf eenvoudige stappen maakt u de juiste keuzes. Binnen de 24 uur zit een vrijblijvende offerte in uw mailbox.