Op zoek naar een specialist in interieur glas?

Ben je op zoek naar een specialist in interieurglas? Contacteer dan Thermac! Interieur glas staat al meer dan twintig jaar centraal in onze bedrijfsactiviteiten: wij plaatsen – volledig op maat – glazen deuren, glazen schuifdeuren, glazen douchewanden en glazen wanden. Een offerte voor een uitvoering van interieur glas? Vraag hier je vrijblijvende offerte aan in vijf eenvoudige stappen

Wij zijn dé specialist in interieur glas voor verschillende uitvoeringen op maat. Bekijk hier telkens enkele recente realisaties voor:

 Onze mogelijkheden in interieur glas:

  • Glazen deuren: wij plaatsen zowel vloerveerdeuren als scharnieren.  Hierdoor hebben we ook oplossingen om een glazen deur in een bestaande afkasting te plaatsen. Verder installeren we zowel enkele als dubbele glazen deuren. Naast de glazen deur zijn steeds extra glazen wandstukken mogelijk.
  • Glazen schuifdeuren: bij onze glazen schuifdeuren behoort zowel plafondmontage als wandmontage tot de mogelijkheden. De keuze voor één van de twee hangt af van de hoogte van het deurgat. Wanneer dit tot het plafond gaat, is plafondmontage aangewezen.
  • Glazen wanden: wij maken op maat alle mogelijke glazen wanden: voor indeling van kantoren, voor het maken van een afscheiding,…
  • Glazen douchewanden: onze service voor douchewanden varieert van een enkele douchedeur tot en met complete glazen inloopdouches en glazen douchecellen. Wij voorzien het glas steeds van een onzichtbare coating die kalkaanslag op het glas stopt.

Welke afwerking is voor glas mogelijk in de regio Antwerpen?

Voor elke vorm van glas behoort zowel mat glas als helder glas tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij alles voorzien op vlak van zandstraalgravure. Kies de decoratie die je mooi vindt of voorzie het glas van de nodige visuele beveiliging.

Voor de handgrepen bieden wij voor elke toepassing een brede waaier aan mogelijkheden.

Een offerte voor glas in de regio Antwerpen? Vraag hier je offerte aan.