Op zoek naar een glazen schuifdeur op maat?

Zoekt u naar een vakbekwame installateur voor een glazen schuifdeur op maat. Vertrouw deze opdracht toe aan Thermac! Wij specialiseren ons al meer dan twintig jaar in glazen deuren, schuifdeuren, wanden en douches. Onze glazen schuifdeur geeft u gegarandeerd vele jaren plezier. Bekijk hier enkele recente realisaties van glazen schuifdeuren. Misschien vind je wel een glazen schuifdeur die je aanspreekt. Vraag hier in vijf eenvoudige stappen online je offerte aan voor een glazen schuifdeur op maat.

Welke soort glazen schuifdeur wens je?

In grote lijnen heb je de keuze uit twee soorten glazen schuifdeuren. Telkens zorgen we voor stabilisatie op de vloer die niet hindert.

  • Bij plafondmontage bevestigen we je glazen schuifdeur aan een rail tegen het plafond. Uiteraard lukt dit alleen als het deurgat volledig tot aan het plafond gaat.
  • Wandmontage voor een glazen schuifdeur is de oplossing wanneer het deurgat niet tot volledig tegen het plafond komt. Meestal gebruiken we dit montagetype wanneer we een glazen schuifdeur in een bestaand deurgat plaatsen ter vervanging van een oude deur. De rail komt dan tegen de muur boven het deurgat.

Welke types zijn mogelijk voor je glazen schuifdeur?

Qua afmetingen kennen wij amper beperkingen. Vooraleer je glazen schuifdeur te maken en vervolgens te plaatsen, komen we langs om alles persoonlijk op te meten.

Zowel een enkele glazen schuifdeur als een dubbele glazen schuifdeur behoort tot de opties. Bij bredere openingen kunnen we de enkele of dubbele glazen schuifdeur aanvullen met glazen zijpanelen.

Welke decoratie of afwerking is mogelijk voor je glazen schuifdeur?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden in onze showroom voor helder of mat glas. Daarnaast bieden we je een ruime keuze voor de handgrepen. Ook voor de zandstraalgravures kennen wij geen beperkingen. Dit varieert van abstracte tekeningen tot logo’s en zelfs foto’s.

Prijs weten voor een glazen schuifdeur? Vraag vrijblijvend in vijf stappen je online offerte aan.