Op zoek naar een glashandel?

Op zoek naar een glashandel voor glazen deuren, glazen schuifdeuren, glazen wanden of glazen douchecellen? Contacteer dan Thermac! Als glashandel beschikken wij over meer dan twintig jaar ervaring. Vraag hier in vijf stappen online een offerte aan bij onze glashandel voor de regio Antwerpen

Bekijk hier alvast enkele voorbeelden van realisaties van Thermac.

Wat doen we als glashandel voor de regio Antwerpen?

  • Glazen deuren: wij bieden zowel scharnierdeuren als vloerveerdeuren. Scharnierdeuren voorzien we vooral op plaatsen waar de bestaande deur moet vervangen worden door een glazen deur. Voor extra stevigheid gebruiken we versterkte scharnieren. Bij vloerveerdeuren zit onderaan de deur bevestigd aan een pomp die in de grond zit. Deze sluit de deur automatisch. Bovenaan hangt de glazen deur aan één bevestigingspunt.
  • Glazen schuifdeuren: het belangrijkste onderscheid hier zijn de glazen schuifdeuren met wandmontage of met plafondmontage. Bij plafondmontage reikt het deurgat tot aan het plafond, waardoor de rails tegen het plafond kunnen gemonteerd worden. Bij wandmontage wordt de glazen schuifdeur vaak in een bestaand deurgat geplaatst. Dit deurgat reikt niet tot aan het plafond.
  • Glazen wanden: dankzij compleet maatwerk bieden wij voor elke ruimte de perfecte oplossing.
  • Glazen douchewanden: alles kan, van een eenvoudige glazen deur, een glazen douchewand tot een complete glazen douchecel of een glazen inloopdouche.

 

Welke afwerkingsmogelijkheden bieden wij?

Je hebt altijd de keuze tussen helder en mat glas. Daarnaast raden wij ook altijd een zandstraalgravure aan. De mogelijkheden hiervan zijn eindeloos. Tenslotte bieden we nog een brede waaier aan mogelijkheden voor de handgrepen.

Wil je een prijs voor onze diensten als glashandel in Antwerpen? Vraag hier je offerte aan.