Op zoek naar een douchewand in glas?

Zoek je naar een leverancier of een ervaren plaatser van een douchewand in glas? Kies voor Thermac! Al meer dan twintig jaar specialiseren wij ons in glazen deuren, glazen schuifdeuren, glazen douchewanden en glazen wanden. Wij maken jouw douchewand in glas volledig op maat, perfect passend in jouw badkamer. Ontdek hier enkele realisaties van glazen douchewanden. Een prijs weten voor een douchewand in glas?

Vraag hier in enkele stappen vrijblijvend je offerte aan voor een douchewand in glas. Je wordt volledig begeleid bij het maken van alle keuzes zodat je een offerte op maat ontvangt.

Wat is mogelijk voor een douchewand in glas?

Alles kan, van één glazen douchedeur tot een complete douchewand in glas met douchecel. Indien gewenst maken wij zelfs een volledige douchecel of een inloopdouche bestaande uit glas.

Qua afmetingen is alles mogelijk. Wij staan garant voor volledig maatwerk. Indien wij je douchewand in glas installeren, komen we vooraf persoonlijk langs om alles op te meten.

Hoe werken we je douchewand in glas af?

Bij douches brengen wij steeds een extra onzichtbare coating aan. Deze coating beschermt het glas tegen kalkaanslag. De laag maakt het onderhoud heel eenvoudig.

De belangrijkste keuze voor je douchewand in glas is helder of mat glas. Daarnaast moet je ook een handgreep kiezen. Kom hiervoor gerust langs in onze showroom.

Tenslotte behoren ook allerlei zandstraalgravures tot de mogelijkheden. Dit kan zowel op mat gezuurd glas als op helder glas. Vrijwel alles is mogelijk. Ter inspiratie kan je kiezen uit onze grote decoratiecatalogus.

Opmeting en plaatsing inbegrepen!

Voor een douchewand in glas bieden we je graag een totaalservice. Dit houdt in dat we ter plaatse komen om alles op te meten, de douchewand in glas maken én vervolgens alles perfect installeren.

Prijs voor een douchewand in glas nodig? Vraag hier je offerte aan.