Nood aan interieur glas op maat?

Op zoek naar een specialist in glas op maat? Contacteer gerust Thermac! Al meer dan twintig jaar specialiseren wij ons voor de wijde omgeving rond Antwerpen in glas op maat. Wij installeren glazen deuren, glazen schuifdeuren, glazen wanden en glazen douchecellen. Vraag hier online een vrijblijvende offerte aan van glas op maat in de omgeving van Antwerpen

Met allerlei vormen van  glas op maat richten wij ons op Antwerpen en de wijde omgeving. Je kan bij ons terecht voor meerdere producten. Bekijk alvast enkele realisaties van de volgende opdrachten:

Wat is mogelijk voor interieur glas op maat?

  • Glazen deuren: zowel scharnierdeuren als vloerveerdeuren behoren tot de opties. Vloerveerdeuren hebben een pomp in de vloer die de deur automatisch laat sluiten. De deur rust bij een hoek van 90° steeds op een vast punt. Bij scharnierdeuren maken we gebruik van verstevigde scharnieren. Deze deuren zijn geschikt als vervanging voor een traditionele deur in een bestaande afkasting.
  • Glazen schuifdeuren: hier maken we vooral een onderscheid tussen plafondmontage en wandmontage. Bij plafondmontage is het deurgat voldoende hoog zodat de rail van de glazen schuifdeur tegen het plafond kan worden bevestigd. Als het deurgat onvoldoende hoog is, dan biedt wandmontage een uitkomst.
  • Glazen wanden: glazen wanden hebben talrijke toepassingen. Hier gaat het echt om glas op maat.
  • Glazen douchewanden: wij maken en installeren zowel glazen douchedeuren, glazen douchewanden als complete glazen inloopdouches en douchecellen.  Dankzij een onzichtbare coating beschermen wij de glazen douchewanden tegen kalkaanslag.

 

Hoe werken wij glas op maat af?

Allereerst kies je tussen helder of mat glas. Vervolgens bepaal je de zandstraalgravure. Op dat vlak is alles mogelijk. Wij beschikken over een ruime catalogus ter inspiratie. Ook voor de handgrepen beschik je over de ruimste keuze.

Wil je een prijs voor glas op maat? Vraag hier je offerte aan.