Nood aan een installateur voor het plaatsen van een glazen deur?

Op zoek naar een ervaren installateur voor het vakkundig plaatsen van een glazen deur? Dan ben je bij Thermac aan het juiste adres! Al meer dan twintig jaar specialiseren wij ons volledig in glaswerk. Het plaatsen van een glazen deur, een glazen schuifraam, glazen wanden en glazen douches vormen onze absolute specialiteit. Bekijk hier enkele glazen deuren die we onlangs plaatsten. Mogelijks vind je al meteen een glazen deur die je aanspreekt.

Vraag hier online je offerte aan voor het plaatsen van een glazen deur. In enkele stappen selecteer je de glazen deur die je aanspreekt.

Welk type glazen deur moeten we voor je plaatsen?

Wij plaatsen elke soort glazen deur: vloerveerdeuren en scharnierdeuren.

  • Vloerveerdeuren zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als bij renovatie. De glazen deur zit onderaan in de vloer bevestigd in een pomp. Deze pomp sluit de deur automatisch wanneer ze open staat. Bij een open hoek van 90° staat de glazen deur op een steunpunt. Bovenaan is de glazen deur op één plaats bevestigd.
  • Wanneer we een glazen deur moeten plaatsen ter vervanging van een bestaande gewone deur, dan gebruiken we vaak scharnierdeuren. De glazen deur wordt in dat geval met versterkte scharnieren in de bestaande houten of metalen afkasting gehangen.

Welke afmetingen zijn mogelijk voor het plaatsen van een glazen deur?

Wij plaatsen je glazen deur met elke mogelijke afmeting. Na het goedkeuren van de offerte komen we eerst persoonlijk langs om de situatie op te meten. Zo zijn we 100% zeker dat alles perfect past.

We plaatsen zowel een gewone enkele glazen deur als dubbele glazen deuren. Daarnaast plaatsen we ook regelmatig een glazen deur met aan de zijkanten extra glazen wanden. Ook hier is alles maatwerk.

Welke afwerking is mogelijk voor een glazen deur?

Een eerste belangrijke keuze is de optie van helder of mat glas. Daarnaast kunnen we in je glazen deur elke mogelijke zandstraalgravure aanbrengen. Zowel abstracte vormen als logo’s of foto’s behoren tot de mogelijkheden. Ook voor de handgrepen heb je de ruimste keuze.

Prijs weten voor het plaatsen van een glazen deur? Vraag hier je offerte aan.