Nood aan een glazenmaker in de provincie Antwerpen?

Nood aan een glazenmaker in de provincie Antwerpen voor het installeren van glazen deuren, glazen schuifdeuren, glazen wanden, of glazen douchecellen? Schakel dan gerust Thermac in! Als glazenmaker beschikken wij over meer dan twintig jaar ervaring in maatwerk. Wij staan garant voor kwalitatief vakmanschap. Vraag hier online je vrijblijvende offerte aan voor onze diensten als glazenmaker in Antwerpen

Bekijk enkele realisaties van ons als glazenmaker voor de provincie Antwerpen:

Wat doen we als glazenmaker voor de provincie Antwerpen?

  • Glazen deuren: onze mogelijkheden omvatten zowel scharnierdeuren als vloerveerdeuren. Scharnierdeuren kunnen perfect in een bestaande afkasting geplaatst worden. De verstevigde scharnieren garanderen dat de deur perfect blijft hangen. Vloerveerdeuren worden geplaatst met een pomp in de vloer. Bovenaan heeft de deur nog één bevestigingspunt.
  • Glazen schuifdeuren: bij glazen schuifdeuren hebben we schuifdeuren met plafondmontage of met wandmontage. Bij plafondmontage is er een deurgat nodig dat tot aan het plafond komt. Dan kunnen de rails tegen het plafond bevestigd worden. Bij een wandmontage is het deurgat onvoldoende hoog. De rails komen dan tegen de wand boven het deurgat.
  • Glazen wanden: voor elke situatie werken wij met glazen wanden de juiste scheidingsmuren uit.
  • Glazen douchewanden: onze mogelijkheden variëren van glazen douchedeuren, glazen douchewanden, glazen douchecellen tot en met complete glazen inloopdouches.

Hoe kunnen wij als glazenmaker in Antwerpen onze producten afwerken?

Elke glazen toepassing kan op maat met helder of met mat glas gemaakt worden. Daarnaast kunnen we elke zandstraalgravure in het glas voorzien. Logo’s, teksten of eerder abstracte vormen? De keuze is vrijwel eindeloos. Ook voor de handstijlen bieden we een maximale keuzevrijheid.

Een prijs weten voor onze mogelijkheden als glazenmaker in Antwerpen? Vraag hier je offerte aan.