Nood aan een glazen douchedeur op maat?

Ben je op zoek naar een ervaren plaatser van een glazen douchedeur? Dan ben je bij Thermac uit Antwerpen aan het juiste adres. De afgelopen twintig jaar specialiseerden wij ons volledig in allerlei glaswerk op maat. Dit omvat glazen deuren, glazen schuifdeuren en glazen douchewanden. Wij maken jouw glazen douchedeur perfect op maat. Hiervoor komen we persoonlijk langs om alles op te meten. Realisaties zien? Bekijk hier enkele foto’s van glazen douches die we al plaatsten

Wil je snel weten wat een kwaliteitsvolle glazen douchedeur kost, geleverd en geplaatst door Thermac? Wij ontwikkelden een online offerteformulier waarbij je in vijf stappen vrijblijvend een offerte aanvraagt. Vraag hier je prijs aan voor een glazen douchedeur.

Welke mogelijkheden bieden we je voor een glazen douchedeur?

Aangezien wij maatwerk bieden, kennen wij amper beperkingen. Naast een gewone glazen douchedeur behoort ook een complete douchewand, inloopdouche of een douchecel in glas tot de mogelijkheden.

Voor de afmetingen laten we niets aan het toeval over. Wanneer je ons ook de plaatsen van je glazen douchedeur toevertrouwt, dan komen we eerst langs om de situatie op te meten. Vervolgens maken we je glazen douchedeur volgens de opgenomen afmetingen.

Welke afwerkingsmogelijkheden bestaan er voor je glazen douchedeur?

Om kalkaanslag te voorkomen, voorzien we je glazen douchedeur aan de binnenzijde van een onzichtbare coating. Deze houdt kalkaanslag tegen en vergemakkelijkt het onderhoud van je douche.

Wij maken je glazen douchedeur in mat of helder glas. Daarnaast hebben we de ruimste keuze uit handgreep. Maak online je keuze of kom langs in onze showroom.

Voor de finale afwerking kunnen we op je glazen douchedeur een prachtige zandstraalgravure aanbrengen. Werkelijk alles kan, van abstracte vormen tot en met teksten, logo’s en zelfs foto’s.

Wil je een prijs weten voor een glazen douchedeur op maat? Vraag hier vrijblijvend in vijf eenvoudige stoppen je offerte aan.