Meer ruimte in je badkamer dankzij een inloopdouche met een glazen wand.

Meer ruimte in je badkamer dankzij een inloopdouche met een glazen wand.

We bouwen steeds compacter, waardoor ook de badkamers steeds maar kleiner in oppervlakte worden. Door een slimme inrichting kan je evenwel veel meer uit je badkamer halen dan dat je eerste vermoedde. Een inloopdouche met een glazen wand biedt heel wat plaatsbesparing. Bovendien vergroot je het ruimtegevoel van je compacte badkamer. Een inloopdouche met glazen wand kan volledig op maat van de beschikbare ruimte worden uitgewerkt. Deze past dus in elke badkamer, hoe klein of compact ook.

Bij een kleine badkamer is het vooral belangrijk om elke beschikbare centimeter optimaal te gebruiken. En daar knelt vaak het schoentje van kant-en-klare douchecabines. Ofwel zijn ze te klein, ofwel zijn ze te groot. Ofwel passen ze net niet in het voorziene plekje. Met een inloopdouche met een glazen wand heb je deze problemen niet. Deze passen altijd.

Extra ruimtegevoel in je badkamer

Bij een inloopdouche met glazen wand heb je niet het gevoel dat de badkamer ingedeeld wordt in kleine hokjes. Je behoudt de openheid van je badkamer, wat meteen ook het ruimtegevoel bevordert.

Inloopdouches kunnen ook worden geplaatst met een gemetste scheidingsmuur. Deze is evenwel dikker dan een glazen wand, bovendien kost de afwerking van een gemetste muur veel meer dan een gewone glazen wand. Denk daarbij aan de afwerking die nodig is om een gemetste muur om te vormen tot een bezette muur met mooie tegels.

Extra voordelen inloopdouche met glazen wand

Allerbelangrijkste voordeel van glazen douchewanden is de flexibiliteit. Afhankelijk van de beschikbare ruimte wordt deze inloopdouche op maat samengesteld.

Bijkomend voordeel is de enorme onderhoudsvriendelijkheid. Je hebt veel minder last van kalkaanslag in vergelijking met een tegelmuur waarbij het kalk tussen de voegen kruipt. Een glazen wand in een douche is bewerkt tegen kalkaanslag. Het glas kan je eenvoudig reinigen met een aangepaste glass cleaner.

Hoe creëren wij voor jou een inloopdouche met glazen wand? Contacteer Thermac voor meer informatie of vraag online een offerte aan.

Michel Schillebeeckx