Laat je glazen douchewand graveren voor een originele toets in de badkamer

Laat je glazen douchewand graveren voor een originele toets in de badkamer

Posted by

Wil je er in je badkamer graag een eyecatcher bij? Laat je glazen douchewand dan graveren door middel van de zandstraaltechniek. Zo geef je je badkamer precies de uitstraling die bij jouw persoonlijkheid past. Lijkt het je wel iets? In dit artikel geven we wat meer uitleg over deze steeds populairder wordende trend.

Een stijlvolle glazen douchewand oogt sowieso al erg fraai, maar met een zandstraalgravure in het glas wordt het geheel echt bijzonder. Kies je voor een sobere uitvoering of mag het iets extravaganter? De mogelijkheden zijn oneindig.

Zandstraalgravures in een douchewand

Dus: wil je graag een speciale douchewand, die onmiddellijk de aandacht trekt? Kies dan voor gegraveerd glas door middel van zandstraling. Deze techniek heeft een uniek effect op de uitstraling van je badkamer. Kies voor een eigen foto of een leuk motief en personaliseer je badkamer tot in de kleinste details.

Zandstraalgravures en veiligheid

Uiteraard gaat er niets boven veiligheid. Ook gegraveerd glas blijft zijn sterkte bewaren. Het risico op barsten of een breuk in het glas is dus uitgesloten. Daarnaast krijgt het glas ook een antikalk-coating mee, zodat kalkaanslag geen kans krijgt op jouw mooie douchewand. En ook spiegelglas is een optie.

Heb je graag een gepersonaliseerde douchecabine? Kies voor een eigen tekst of uniek motief om jouw douchewand op de vrolijken. Doe inspiratie op in onze showroom.

Thermac