De klasse van zwart glas als scheidingswand in een modern kantoor

De klasse van zwart glas als scheidingswand in een modern kantoor

Ben je op zoek naar een exclusieve manier om je modern kantoor vorm te geven? Kies dan voor een scheidingswand in zwart glas. Het resultaat oogt zeer strak. Uiteraard laat zwart glas nauwelijks nog licht door, waardoor je wel niet geniet van het extra ruimtegevoel dat een andere glazen wand wel biedt.

Dankzij de aangepaste techniek van gezuurd glas is het perfect mogelijk om een zwarte glazen scheidingswand te creëren. Je hebt dit melkglas in tal van uitvoeringen, waaronder dus ook in de vorm van zwart glas.

Geen licht, meteen privacy

Vooral in zeer strakke en moderne kantoren vormt een zwarte glazen scheidingswand een echte eyecatcher. Terwijl in andere situaties een glazen wand op kantoor wordt gekozen voor zijn transparantie, geldt hier net het tegenovergestelde.

Een zwarte glazen wand laat amper licht door. Ook kan je er nauwelijks doorheen kijken, wat uiteraard meteen ook voor de nodige privacy zorgt. Een zwarte glazen wand geeft dan ook geen ruimtevergrotend gevoel aan een kantoor.

Strakke glazen wand

Waarom dan wel kiezen voor een zwarte scheidingswand? Niets oog meer strak dan een glazen wand. Dit strak uitzicht staat centraal bij moderne architectuur.

Ook voor een zwarte glazen wand geldt het voordeel van 100% maatwerk. Ook een kantoor met zwarte glazen wanden kan volledig op maat van de ruimte worden vervaardigd en geplaatst. Naast zwarte wanden zijn ook zwarte glazen deuren en zwarte glazen schuifdeuren perfect mogelijk.

Thermac biedt een totaalservice voor het opmeten, vervaardigen en plaatsen van glazen kantoorwanden. Ook zwarte glazen wanden zijn voor ons perfect mogelijk. Contacteer ons gerust voor meer info over de mogelijkheden.

Michel Schillebeeckx