Een glazen douchescherm op maat voor jouw ideale badkamer.

Een glazen douchescherm op maat voor jouw ideale badkamer.

In jouw ideale badkamer hoort vast en zeker een glazen douchescherm op maat. In deze blog lichten we graag de voordelen en mogelijkheden van een glazen douchescherm op maat verder toe.

  • Met een glazen douchescherm op maat creëer je een prachtige inloopdouche

De tijd van de moeilijk reinigbare douchecabines ligt gelukkig achter ons. Mensen willen een handige inloopdouche. Om deze douche te creëren kan je kiezen voor niet doorzichtbaar en plaatsverslindend metselwerk of voor een plaatsbesparend glazen douchescherm.

Daarbij kies je best voor een glazen douchescherm op maat, zo kan je volledig vrij je inloopdouche vormgeven binnen je badkamer. Met een glazen douchescherm op maat geniet je een volledige vrijheid inzake afmetingen.

  • Korte levertijden voor glazen douchescherm op maat?

Kies voor een lokale fabrikant voor je glazen douchescherm op maat. Op die manier moet je glazen douchescherm niet uit het verre buitenland komen én mag je rekenen op een levering van het kwaliteitsvolle maatwerk binnen de vier weken.

  • Een glazen douchescherm vergroot je badkamer én laat het licht overvloedig stromen

Glas heeft het grote voordeel dat het niet veel plaats in beslag neemt én dat het buitenlicht overvloedig doorheen de volledige badkamer kan stromen. Je badkamer krijgt er een groter ruimtelijk gevoel door.

  • Kies voor gehard veiligheidsglas met voldoende dikte

Een glazen douchescherm op maat is 100% veilig als je kiest voor gehard veiligheidsglad met een dikte van minimum 8 millimeter.

  • Een onzichtbare coating op jouw glazen douchescherm op maat

Wij voorzien een glazen douchescherm aan de binnenzijde steeds van een onzichtbare coating. Zo kan de kalk uit het leidingwater onmogelijk in de poriën van het glas dringen, wat de reinigbaarheid van het glazen douchescherm fors verhoogt. Je glazen douchescherm poetsen wordt zo bijzonder eenvoudig.

Meer weten over de mogelijkheden van een glazen douchescherm op maat? Contacteer Thermac voor alle info of een prijsofferte.

Bereken hier online je prijsofferte.

Michel Schillebeeckx