Wij plaatsen glazen douchedeuren op maat

Op zoek naar een ervaren installateur van glazen douchedeuren? Contacteer dan zeker Thermac! De afgelopen twintig jaar specialiseerden wij ons in glazen douchedeuren, glazen schuifdeuren, glazen wanden en glazen deuren. Ontdek hier enkele recente realisaties van glazen douchedeuren. Wij maken glazen douchedeuren volledig op maat na een opmeting ter plaatse. Met onze glazen douchedeuren kies je voor Europese kwaliteit waarvan je jarenlang zorgeloos kan genieten.

Een prijs weten voor glazen douchedeuren? Doorloop dan de vijf eenvoudige stappen van onze online aanvraag voor een offerte.  Je moet enkel indicatieve maten opgeven. Bij goedkeuring van de offerte komen we nog persoonlijk ter plaatse opmeten.  Zo zijn we 100% zeker dat alles perfect past in je badkamer.

Voor welke soorten glazen douchedeuren kan je bij ons terecht?

Wij maken volledig maatwerk, waardoor we voor glazen douchedeuren amper beperkingen kennen. Naast gewone deuren plaatsen wij ook volledige glazen douchewanden, glazen inloopdouches of zelfs volledige glazen douchecellen.

Hoe werken we onze glazen douchedeuren af?

Allereerst werken we alle glazen douchedeuren, douchewanden, inloopdouches en douchecellen af met een onzichtbare coating op het glas. Dit glas verhindert dat de kalk zich op het glas kan vastzetten. Bovendien helpt deze coating bij het reinigen van het glas.

Een volgende belangrijke vraag: wil je de glazen douchedeur in helder glas of mat glas? Daarnaast is het ook belangrijk om – indien gewenst – de zandstraalgravure te bepalen. Dit kan een eenvoudige abstracte vorm of lijn zijn, anderzijds zijn ook heel complexe tekeningen mogelijk.

Ook voor de handstijlen mag je rekenen op de ruimst mogelijke keuze.

Prijzen weten van onze glazen douchedeuren? Vraag hier vrijblijvend in vijf eenvoudige stappen je offerte aan. Je ontvangt een gedetailleerde prijs, inclusief het opmeten voor de productie en de finale plaatsing.