Glasdeuren 100% op jouw maat

Op zoek naar een ervaren installateur van glasdeuren op maat? Vertrouw dan op het vakmanschap van Thermac! Wij bieden vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor glasdeuren. Bekijk allereerst enkele van onze realisaties van glasdeuren.  Graag prijzen weten van onze glasdeuren? Vraag dan hier online en vrijblijvend je offerte aan.

Welke mogelijkheden hebben wij voor glasdeuren?

  • De eerste belangrijke categorie zijn de vloerveerdeuren. Deze glasdeuren zijn bijzonder sterk. Ze beschikken over een pomp in de grond en hebben één aanhechting bovenaan. De deur gaat vanzelf dicht. Bij een open stand wordt ze op 90 graden volledig ondersteund.
  • Scharnierdeuren zijn vaak aangewezen wanneer je een bestaande deur wilt vervangen. De extra verstevigde scharnieren zorgen ervppr dat de glasdeuren perfect kunnen worden opgehangen in de bestaande houten of metalen afkasting.

Welke afmetingen bieden wij voor onze glasdeuren?

Elke glasdeur is maatwerk, wat meteen betekent dat wij amper beperkingen kennen voor de afmetingen. Wij bieden volgende types glasdeuren aan: enkele, dubbele of glasdeuren met extra zijpanelen in glas.

Vertrouw de plaatsing van je glasdeur toe aan ons. Na goedkeuring van de offerte komen wij langs om persoonlijk alles op te meten.

Hoe werken we ons glasdeuren af?

Maak allereerst je keuze uit helder of mat glas. Vervolgens is het belangrijk om een mooie zandstraalgravure te selecteren. Qua ontwerp kennen wij amper beperkingen. Wij zandstralen allereerst allerlei abstracte vormen, maar zelfs logo’s of foto’s behoren tot de mogelijkheden. Ook voor de mogelijke handgrepen bieden wij een ruime waaier aan keuzemogelijkheden.

Wil je prijzen weten van onze glasdeuren op maat? Vul dan hier online je offerte in. Aan de hand van vijf eenvoudige stappen, zorgen we voor een prijsofferte op maat.