Gekleurd glas: 5 originele toepassingen

Gekleurd glas: 5 originele toepassingen

Posted by

Kleur in je leven brengen kan op veel manieren. Ook letterlijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gekleurde glazen wand in je woonkamer? Of een deur met gekleurd glas? De mogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder presenteren we vijf originele toepassingen met gekleurd glas. Voor iedereen die het leven graag door een roze of ‘andersgekleurde’ bril ziet.

 

1. Scheidingswand van gekleurd glas

Vind je een glazen scheidingswand wel praktisch, maar een tikkeltje kleurloos? Dan voeg je toch gewoon wat kleur toe! Kies voor een wand in gekleurd glas en je studeerkamer of zithoek ziet er plots een heel stuk eigentijdser uit. 

 

2. Achterwand van gekleurd glas in de keuken

Sta je vaak achter het fornuis in de keuken? Kijk je dan, zoals de meesten, op een wand van helder glas? Kies voor een achterwand in gekleurd glas. Zowel de matte als glanzende variant zijn mogelijk. Uiteraard is deze toepassing ook mogelijk in de badkamer of het toilet.

 

3. Gekleurd glas in deuren

Een stijlvolle glazen schuifdeur ziet er nog mooier uit in combinatie met gekleurd glas. Ook een douchedeur in gekleurd glas is een echte topper. Kies de kleur die jij het mooist vindt of combineer verschillende tinten. Je hebt er zo weer een trendy eyecatcher bij!

 

 

Meer toepassingen met gekleurd glas ontdek je in onze showroom.

Thermac